• GRATIS verzending
  • LAAGSTE prijsgarantie
  • HOOGSTE kwaliteit

Een poster bedrukken op hoogwaardig fotopapier

Zie je een mooie afbeelding in onze collectie, die je wilt laten bedrukken op fotopapier? Heb je al een fotolijst? Dan is een poster op fotopapier bestellen de oplossing. Bij PosterStudio21 kun je heel voordelig je gekozen poster op fotopapier bestellen en deze vervolgens in jouw lijst plaatsen. Onze posters worden geprint op een matte papiersoort die speciaal geschikt is voor foto's. 

Een poster bedrukken op fotopapier met hoogwaardige printers

De meeste printers werken met vier verschillende kleuren. Uit deze vier kleuren worden dan alle andere kleuren gemengd. De fotoprinters van Canon, waar wij mee werken, printen met acht kleuren waardoor het kleurbereik veel groter is en zelfs de kleinste details goed zichtbaar zijn. Niet voor niets hebben deze printers van Canon al veel prijzen gewonnen. Op deze manier krijg je een mooie poster op fotopapier, en deze hoogwaardige posters kun je eenvoudig bij ons bestellen. Je krijgt dan een fotoposter uit onze online shop met de volgende specificaties:

  • Papiersoort: mat fotopapier
  • Gewicht: 200 gram per vierkante meter
  • Maximaal formaat: 400 x 99 centimeter (een poster van deze afmetingen kun je krijgen op aanvraag)
  • Geschikt voor binnen: ja
  • Geschikt voor buiten: nee

Bestel je poster en laat deze gratis verzenden

De poster die je hebt laten bedrukken op fotopapier wordt goed verpakt en gratis verzonden naar jouw adres in Nederland of België. Op deze manier kun je voor een relatief lage prijs een prachtige poster op fotopapier bestellen bij ons bedrijf in Zwaag, waar je ook op afspraak langs kunt komen. Doordat het bedrukken van de poster op fotopapier gebeurt met de beste materialen, gaat deze lang mee. Er zijn dus genoeg redenen om nu een mooie poster op maat te bestellen. Heb je nog vragen voordat je dit gaat doen? Bel dan naar 06 3472 2163 of stuur ons een e-mail via info@posterstudio21.nl.