• GRATIS verzending
  • LAAGSTE prijsgarantie
  • HOOGSTE kwaliteit

Waarom kiezen voor PosterStudio21?

Kwaliteit

Hoogste
kwaliteit

Laagste prijs

Laagste
prijsgarantie

Maatwerk

Maatwerk
mogelijk

Poster op maat bestellen

Bij PosterStudio21 kun je een poster op maat bestellen. Wil je een grote poster boven je bank hangen bijvoorbeeld? Je kiest zelf het formaat van je poster. Op deze manier kun je een grote poster van maximaal 70 x 100 centimeter eenvoudig online bestellen. Net zoals voor onze andere posters, geldt ook voor de poster op maat dat je kunt kiezen uit ontzettend veel afbeeldingen. Je kunt deze laten drukken op de poster op maat, die je vervolgens eenvoudig online kunt bestellen.

Collecties

Deze afbeeldingen kun je als poster op maat bestellen

Als je een grote poster online gaat bestellen, dan bereik je natuurlijk een optimaal effect als je kiest voor een bijzondere afbeelding. Dat kan bijvoorbeeld een schitterende kunstposter zijn van een echte oude meester. Ook kun je kiezen voor een schitterende natuurposter of een poster met een afbeelding van een dier. Als je een grote poster op maat online gaat bestellen in de webshop, dan haal je echt een uniek kunststuk in huis.

Bestel eenvoudig online

Ben je op zoek naar een grote poster die je online kunt bestellen? In onze handige webshop kun je een poster op maat eenvoudig bestellen met een schitterende afbeelding. Je doorloopt vijf eenvoudige stappen. Je kiest natuurlijk eerst een mooie afbeelding uit ons ruime assortiment, vervolgens kies je de afmetingen en het materiaal waarop de poster gedrukt wordt. Dit kan fotopapier zijn, maar als je kiest voor dibond of plexiglas, dan geef je de wanddecoratie een extra moderne touch. Als je deze stappen hebt doorlopen en op een veilige manier afgerekend hebt, dan heb je de poster snel in huis. Heb je nog vragen voordat je het bestelproces doorloopt? Bel dan naar 06 3472 2163 of stuur een e-mail naar info@posterstudio21.nl. Je kunt ook een afspraak maken om langs te komen in Zwaag, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.