• GRATIS verzending
  • LAAGSTE prijsgarantie
  • HOOGSTE kwaliteit

Poster bedrukken op plexiglas

Wanneer je een poster wilt laten bedrukken op plexiglas, kies je voor PosterStudio21. De kwaliteit is glashelder. Aan de achterkant wordt de poster afgewerkt met een witte afwerklaag, zodat de afbeelding die je op plexiglas hebt laten drukken extra goed uitkomt.

Laat een schitterende afbeelding van een poster afdrukken op plexiglas

Bij PosterStudio21 kun je heel voordelig een afbeelding van een poster op plexiglas laten bedrukken. Het plexiglas, ook wel acrylaat of perspex genoemd, is 5 millimeter dik en glashelder. Een afbeelding op plexiglas geeft een luxueuze uitstraling, zeker als je deze gaat laten drukken door de specialisten van PosterStudio21. De kleuren van de afbeelding zijn heel helder, wat een prachtig aanzicht geeft op de poster die je hebt laten bedrukken op plexiglas. Wij bedrukken het plexiglas aan de achterzijde van het materiaal met een afbeelding naar keuze uit ons ruime aanbod. Daaroverheen komt een volledig witte afwerklaag, waardoor de kleuren van de afbeelding die je wilt laten bedrukken op plexiglas nog krachtiger naar voren komen. Bestel je poster met of zonder één van onze handige ophangsystemen. Je bestelling wordt stevig verpakt en in goede orde gratis verzonden naar jouw adres in Nederland of België. Lukt online bestellen niet, dan kun je op afspraak langskomen in Zwaag.

Let op: bij aflevering is de glasplaat voorzien van beschermfolie, deze dient verwijderd te worden.

Verder geven wij je graag een aantal technische specificaties:

  • Dikte: 5 mm
  • Gewicht: 5791 gram per m²
  • Geschikt voor binnen: ja
  • Geschikt voor buiten: ja
  • Maximaal formaat: 200 x 145 centimeter (grotere formaten gaan op aanvraag)

Laat een afbeelding op plexiglas of een ander materiaal bedrukken

Heb je zelf een afbeelding die je op plexiglas wilt laten drukken? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden voor het laten drukken van jouw afbeelding op een ander materiaal dan plexiglas. Je kunt bijvoorbeeld ook je afbeelding laten drukken op dibond, een versterkte vorm van aluminium. Heb je vragen over de mogelijkheden? Bel dan naar 06 3472 2163 of stuur een e-mail met je vragen naar info@posterstudio21.nl.