• GRATIS verzending
  • LAAGSTE prijsgarantie
  • HOOGSTE kwaliteit

Waarom kiezen voor PosterStudio21?

Kwaliteit

Hoogste
kwaliteit

Laagste prijs

Laagste
prijsgarantie

Maatwerk

Maatwerk
mogelijk

Poster op dibond laten drukken

Als je een poster op dibond hebt laten drukken, dan gaat deze ontzettend lang mee. Wil je profiteren van dit voordeel van de posters van PosterStudio21? Goede keuze! Wanneer wij een afbeelding bedrukken, heb je een ruime keuze uit allerlei afbeeldingen. Zo kun je een poster op dibond bestellen van indrukwekkende bouwwerken van over de hele wereld, maar ook van diverse bekende schilderijen, de mooiste landschappen en prachtige afbeeldingen van dieren, voor echte dierenliefhebbers. Wil je kunst in huis halen? Kies dan uit afbeeldingen van prachtige schilderijen van Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn en minder bekende meesters zoals Abraham Mignon. Omdat je een afbeelding van deze kunst laat bedrukken op dibond, heb jij nu ook de kans om een beroemd schilderij in huis te halen.

Collecties

Een poster op dibond laten drukken

Je hebt dus veel mogelijkheden wanneer je een van de mooie afbeeldingen op dibond wilt laten drukken. Maar wat is dibond eigenlijk? Dibond wordt gemaakt van twee platen aluminium, met daartussen een polyethyleen kernlaag die de plaat erg sterk maakt. Omdat aluminium een metaal is dat niet roest en ontzettend lang mooi blijft, geldt dit ook voor de afbeelding die je op dibond wilt laten drukken. Zo geniet je extra lang van de mooiste wanddecoratie aan de muur. De poster die je op dibond wilt laten drukken, is ook nog eens zeer eenvoudig te bestellen bij ons bedrijf. Je kiest een mooie afbeelding uit, geeft aan wat de afmetingen van je wandkunst moet zijn, kiest bij ‘Materiaal’ voor dibond en je kiest eventueel een ophangsysteem. Wil je meerdere exemplaren van de afbeelding op dibond laten drukken? Dan kun je dit ook aangeven tijdens het bestelproces. Het bestellen van een poster op dibond is zeer eenvoudig, dus op deze manier wordt kunst aan de muur voor iedereen bereikbaar. Dat alles door het laten drukken van een afbeelding op dibond. Deze techniek maakt het mogelijk om schitterende wanddecoratie op aluminium van PosterStudio21 in huis te halen tegen een aantrekkelijke prijs. Bestel eenvoudig online of maak een afspraak om langs te komen in Zwaag.

Ga een poster op dibond bestellen

Hebben wij je overtuigd om een poster op dibond of ander materiaal te laten drukken? Kies dan een mooie afbeelding uit ons ruime aanbod en laat deze bedrukken op dibond of plexiglas. Heb je toch nog vragen voordat je kunt bestellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via info@posterstudio21.nl of via 06 3472 2163. Onze deskundige medewerkers helpen en adviseren je graag over het laten bedrukken van een afbeelding of poster op dibond of kunst op extra sterk plexiglas.