• GRATIS verzending
  • LAAGSTE prijsgarantie
  • HOOGSTE kwaliteit

Waarom kiezen voor PosterStudio21?

Kwaliteit

Hoogste
kwaliteit

Laagste prijs

Laagste
prijsgarantie

Maatwerk

Maatwerk
mogelijk

Wanddecoratie op aluminium kopen

Ben je voor in de woonkamer of ergens anders in je huis op zoek naar mooie wanddecoratie, en denk je eraan om een mooie foto of andere afbeelding op aluminium te kopen? Dan heb je wat betreft afbeeldingen een zeer ruime keuze bij PosterStudio21. Je kunt natuurlijk kiezen voor onze prachtige plaatjes van dieren, landschappen of skylines, maar wij leveren ook graag maatwerk.

Collecties

Wanddecoratie op aluminium kopen die echt bij je past

In steeds meer Nederlandse huizen zie je wanddecoratie op aluminium hangen. Dat is ook niet zo gek, want deze decoratie past perfect in een modern interieur. Dat is bovendien niet het enige voordeel, want wanddecoratie op aluminium is ook zeer geschikt als tuinposter. Als je deze wanddecoratie namelijk buiten hangt, gaat deze jarenlang mee. Al die tijd blijven de kleuren van de afbeelding mooi, zodat je al deze jaren geniet van extra gezelligheid in de tuin. Deze hoge kwaliteit is mogelijk doordat wij een afbeelding uit onze ruime collectie drukken op dibond, dat behalve uit twee platen aluminium bestaat uit een sterke kunststof, die tussen de aluminiumplaten wordt geplaatst ter extra versteviging.

Bestel een mooie afbeelding op aluminium eenvoudig en snel

Als je ook wanddecoratie op aluminium wilt kopen, dan kan dit eenvoudig en zeer snel in onze webshop. Je bestelling wordt dan gratis verzonden en je hebt je bestelling snel in huis. Heb je hulp nodig bij het kopen van wanddecoratie op aluminium of plexiglas? Bel dan naar 06 3472 2163 of stuur ons een e-mail via info@posterstudio21.nl. Je kunt dan ook een afspraak maken om eventueel langs te komen in Zwaag.