• GRATIS verzending
  • LAAGSTE prijsgarantie
  • HOOGSTE kwaliteit

Waarom kiezen voor PosterStudio21?

Kwaliteit

Hoogste
kwaliteit

Laagste prijs

Laagste
prijsgarantie

Maatwerk

Maatwerk
mogelijk

Tuinposter kopen

Haal de gezelligheid naar buiten door een tuinposter te kopen. Het ophangen van een poster is natuurlijk meestal iets voor binnen, maar dankzij onze hoogwaardige materialen kun je ook een mooie tuinposter kopen, met net zoals bij onze andere posters de keuze uit veel verschillende afbeeldingen. Deze kun je laten drukken op dibond of plexiglas, dat uitstekend geschikt is om in weer en wind op te hangen. De kleuren blijven jarenlang mooi, zodat je lange tijd kunt genieten van mooie herinneringen. Een goede reden om een tuinposter te kopen!

Collecties

Door een tuinposter te kopen kijk je terug op mooie herinneringen

Als je op een zwoele zomeravond met een lekker drankje in de tuin zit, dan komen al snel de mooie herinneringen aan bijvoorbeeld prachtige reizen naar boven. Hoe leuk is het dan als je hierop kunt terugkijken met mooie vakantiefoto’s. Het is dan extra mooi als je zo’n vakantiefoto kunt ophangen in je tuin, zodat deze mooiste herinnering steeds weer terugkomt. Je bent dan bij de webshop van PosterStudio21 aan het juiste adres. Kies voor mooie afbeeldingen van de mooiste gebouwen die je gezien hebt, of geniet nog eens van de mooie skylines van de steden die je tijdens je citytrip bezocht hebt.

Kies en bestel eenvoudig online

Wil je een mooie tuinposter kopen om terug te kijken op schitterende reizen? Bestel deze dan eenvoudig online of maak een afspraak om langs te komen in Zwaag. Kies uit ons ruime aanbod een mooie afbeelding die je doet denken aan die mooie reis, en kies voor een goede afmeting. Daarna kies je het materiaal. Wil je de afbeelding gebruiken als tuinposter? Dan kun je het best kiezen voor dibond. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Bel dan naar 06 3472 2163 of stuur een e-mail naar  info@posterstudio21.nl.