• GRATIS verzending
  • LAAGSTE prijsgarantie
  • HOOGSTE kwaliteit

Ruilen & Retourneren

 

Ben je niet tevreden met je ontvangen bestelling?

Wat jammer, maar dat kan natuurlijk! Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je krijgt dan het aankoopbedrag gecrediteerd. Om de geretourneerde bestelling vlot te kunnen verwerken en omdat wij graag van je willen weten waarom je het bestelde artikel retourneert moet er altijd een retourformulier worden meegestuurd. 

Neem contact op met onze klantenservice voor het retourformulier. Print het uit, vul het in en voeg het toe aan het pakket. Het pakket dient op eigen kosten geretourneerd te worden naar:
PosterStudio21, Langetuin 21, 1689 JB Zwaag.

Zorg er altijd voor dat het pakket is voorzien van een Track & Trace code. Zonder het bewijs van verzending met deze code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van een retour waarbij je geen Track & Trace code hebt is op eigen risico.

Het product moet met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en complete verpakking aan ons teruggestuurd worden. De artikelen mogen niet zijn gebruikt of enige wijziging hebben ondergaan. Bij een wanddecoratie op plexiglas mag de beschermfolie niet verwijderd zijn.

De artikelen worden door ons bij binnenkomst gecontroleerd en bij akkoord wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op de bij ons bekende bankrekening teruggestort. Je ontvangt hier vooraf een bevestigingsmail van.

Speciaal bestelde producten met door de consument aangeleverde foto’s of maatproducten die buiten de webshop besteld zijn, kunnen niet worden geretourneerd.

Ben je niet tevreden met je bestelling of heb je een klacht kijk dan op de pagina 'Garantie & Klachten' wat je kunt doen.

Contactformulier