Ruilen & Retourneren


Ben je niet tevreden met je ontvangen bestelling?

Wat jammer, maar dat kan natuurlijk! U hebt het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor een retour. Vervolgens heeft u nogmaals 14 dagen om uw product daadwerkelijk te retourneren. Als dit is gelukt krijgt u het aankoopbedrag gecrediteerd. Om geretourneerde bestelling vlot te kunnen verwerken en omdat wij graag van u willen weten waarom u het bestelde artikel retourneert moet er altijd een retourformulier worden meegestuurd. 

Neem contact op met onze klantenservice voor het retourformulier. Print het uit, vul het in en voeg het toe aan het pakket. Het pakket dient op eigen kosten geretourneerd te worden naar:
PosterStudio21, Langetuin 21, 1689 JB te Zwaag.

 

Zorg er altijd voor dat het pakket is voorzien van een Track & Trace code. Zonder het bewijs van verzending met deze code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van een retour waarbij u geen Track & Trace code hebt is op eigen risico.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

 

De artikelen worden door ons bij binnenkomst gecontroleerd en bij akkoord wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op de bij ons bekende bankrekening teruggestort. Je ontvangt hier vooraf een bevestigingsmail van.

 

Gepersonaliseerde bestelde producten met door de consument aangeleverde foto’s of maatproducten die buiten de webshop besteld zijn, worden niet geretourneerd.

 

Ben je niet tevreden met je bestelling of heb je een klacht kijk dan op de pagina 'Garantie & Klachten' wat je kunt doen.

Contactformulier