• GRATIS verzending
  • LAAGSTE prijsgarantie
  • HOOGSTE kwaliteit

Waarom kiezen voor PosterStudio21?

Kwaliteit

Hoogste
kwaliteit

Laagste prijs

Laagste
prijsgarantie

Maatwerk

Maatwerk
mogelijk

Poster bedrukken op aluminium

Kies voor kwaliteit door een poster te laten bedrukken op een aluminium plaat door de specialisten van PosterStudio21. Door het hoogwaardige aluminium gaat de afbeelding die je hebt laten bedrukken lang mee. Aluminium roest niet snel, waardoor de afbeelding ook net zo lang helder blijft. Zo kun je een afbeelding, bijvoorbeeld vanaf een poster, op aluminium laten drukken voor in je hele huis.

Collecties

Laat een poster bedrukken op aluminium voor in huis of voor buiten

Wil je de afbeelding ophangen in de tuin? Dan kun je beter kiezen voor een tuinposter, dat weersbestendiger is en zo het hele jaar door in de tuin kan blijven hangen. De poster blijft zo jarenlang mooi. Ook kun je kiezen voor plexiglas, dat dan weer meer geschikt is voor binnen. Onze ervaren specialisten helpen je graag met persoonlijk advies over het laten drukken van een afbeelding op aluminium of plexiglas. Dit kunnen bijvoorbeeld schitterende kunstafbeeldingen zijn, of prachtige afbeeldingen met dieren, natuurtaferelen, landschappen of grafische vormen. Reis je graag? Kies dan voor de mooiste afbeeldingen van de meest indrukwekkende gebouwen ter wereld, of voor afbeeldingen van de skylines van wereldsteden. Wat voor poster je ook wilt, je kunt deze altijd op aluminium of plexiglas laten drukken door onze posterdrukkerij.

Bestel eenvoudig online

Wat voor poster of afbeelding je ook wilt laten bedrukken, je vindt altijd een mooie afbeelding om op aluminium of plexiglas te laten drukken. Al deze afbeeldingen kun je eenvoudig bestellen in onze webshop. Heb je nog vragen voordat je gaat bestellen? Bel dan naar 06 3472 2163 of e-mail één van onze specialisten via info@posterstudio21.nl. Je kunt ook op afspraak langskomen in Zwaag. We adviseren je dan graag, zodat je de komende jaren kunt genieten van een prachtige poster die je hebt laten bedrukken op aluminium of plexiglas. Je mag nog jarenlang uitgaan van een fantastische kwaliteit. De kleuren blijven bijvoorbeeld erg mooi, en er zullen niet snel oneffenheden te zien zijn.